Finanțare europeană pentru construcții, echipamente și tehnologii

Finanțare europeană pentru construcții, echipamente și tehnologii

Prin Programul Operational Regional 2.2, singurul program destinat IMM-urilor ce urmează să se lanseze în perioada următoare, se vor finanța investiții ce includ construirea, extinderea spațiilor de producție/servicii și dotarea cu active corporale și necorporale.

Utilizând acest instrument de finanțare aveți posibilitatea de a crește capacitatea de producție a companiei pe care o reprezentați și totodată de a diversifica tipul de produse/servicii realizate/oferite și de a iniția o activitate nouă (de producție sau servicii).

POR 2.2 reprezintă o oportunitate de finanțare pentru companiile cu istoric și indicatori financiari pozitivi în anul anterior (2018), suma maximă pe care o puteți obține fiind între 1.000.000 și 5.000.000 euro.

PACKED FOR FUNDING este o firmă de consultanță, cu expertiză semnificativă în obținerea și gestionarea de fonduri nerambursabile (naționale și internaționale), destinate mediului privat.

Dacă sunteți interesat(ă) de dezvoltarea propriei afaceri și doriți să obțineți mai multe informații privind sursele de finanțare disponibile, vă rugăm să ne contactați.

Ovidiu Tuduruta – 0742854801/ office@packedforfunding.ro

Echipa PACKED FOR FUNDING